Læs hvad tidligere klienter siger

Smerter i lænden

Jeg har i mange år døjet med stærke smerter på grund af endometriose. Jeg har været til utallige læge- og hospitalsbesøg, uden nogen form for bedring. Det har besværliggjort min hverdag både hvad angår et højt sygefravær, udfordringer med smerter ved motion og vægtøgning. Jeg var inde i en ond spiral som var svær at bryde.

Jeg havde en lang snak med Anne Marie, hvor hun sporede sig ind på, hvordan hun kunne hjælpe mig med at bryde min onde spiral og få øget livskvalitet. Herefter lavede hun en kostplan til mig som også inkluderede vitamin-, mineral- og homøopatisk tilskud. De efterfølgende gange blev jeg behandlet med øreakupunktur.

Jeg har på 5 uger tabt mig 5 kg, jeg dyrker den motion jeg har lyst til, og har stort set ingen smerter i lænd og underliv mere. Der er sket en kæmpe ændring i min livskvalitet og jeg kan kun takke Anne Maries ekspertise og dejlige sind for, at det efter 15 år er lykkes mig at blive smertefri.

De varmeste anbefalinger fra mig

Sille

Osteopeni

Jeg blev for nyligt diagnosticeret med osteopeni. Osteopeni er stadiet før knogleskørhed, som er uhelbredeligt. Rådgivning fra Region Midt vedrørende behandling af osteopeni omfatter kun “knoglevenlig livsstil”.

Hvis du vil vide, hvad knoglevenlig livsstil er og hvad du skal gøre for at undgå knogleskørhed, så kontakt Anne Marie. Hun tager udgangspunkt i dit liv og giver konkrete oplysninger om, hvad du kan gøre, for at forebygge knogleskørhed.

Sharon

Mavesmerter og halsbrand

Tog kontakt til Anne Marie, da jeg ofte havde mavesmerter og halsbrand. Efter 2 behandlinger og ved at følge konkrete kostråd og livsstilsændringer, er både mavesmerter og halsbrand forsvundet. Gennem rådgivning og en langtidsholdbar plan, gjorde Anne Marie det nemt for mig at foretage ændringer, som har forbedret min hverdag betydeligt.

De varmeste anbefalinger herfra!

Aske

Hoste efter COVID

I went to Anne Marie to be treated for a persistent cough that originated from having COVID. My experience with the treatment was great – Throughout the treatment, she was very good at explaining everything she was doing and why. She makes you feel comfortable and she takes time to answer any questions you may have. I would go back for future treatments, but as my cough disappeared 2 days after the treatment, it was not necessary.

Ashley