Lægeeksamineret heilpraktiker og naturmediciner

Siden jeg var helt ung, har jeg været dybt optaget af, hvordan vi kan forebygge sygdom. Både i forhold til kosten, vores omgivelser og hvordan vi ‘er i verden’.

Jeg er akademisk uddannet som cand.mag i psykologi og kunsthistorie og har i mange år arbejdet med karriererådgivning bl.a. hos konsulenthuset ballisager. Derudover har jeg været praktikansvarlig på Erhvervsakademi Aarhus. Min uddannelse har givet mig en kritisk tilgang til det jeg beskæftiger mig med, hvilket følger mig i min rolle som heilpraktiker og naturmediciner.

Interessen for at arbejde med sundhed og forebyggelse af sygdom har fulgt mig hele vejen og jeg har derfor valgt at gøre det til min levevej. I 2020 blev jeg færdiguddannet heilpraktiker også kaldet naturmediciner. Efter nogle år, hvor jeg har behandlet familie og venner i min fritid, er jeg nu åben for klienter i klinikken.

Hvad er en heilpraktiker

Den grundlæggende tankegangen i heilpraktik er meget groft sagt, at kroppen i stor udstrækning kan helbrede sig selv.

Når vi får en mindre infektion, som fx en forkølelse, så regulerer kroppen oftest sig selv til at blive rask igen. Hvis kroppen udsættes for større belastninger end den selv kan bekæmpe, så har den brug for hjælp til at ’regulere’ sig rask igen.

Med heilpraktik og regulationsterapi er formålet at stimulere og afgifte kroppen, således at kroppens selvhelbredende kræfter aktiveres igen.


Den danske uddannelse til heilpraktiker, også kaldet naturmediciner, er baseret på den tyske heilpraktikertradition. Som heilpraktiker og naturmediciner, arbejder jeg med alle de grundlæggende elementer i en naturmedicinsk forståelse af sygdom og sundhed. Jeg tager afsæt i det hele menneske og laver en 360 graders helhedsanalyse og -behandling. Mine vigtigste redskaber er bl.a. kostvejledning, homøopati, bioregulationsterapi, klinisk undersøgelse, urteterapi og øreakupunktur.


Som uddannet naturmediciner har jeg en bred vifte af redskaber, som jeg tager afsæt i, både i ft. diagnostisering og i ft. behandling.

De seneste ca. 20 år har jeg desuden været nysgerrig på meditation og hvad det betyder for os mennesker at finde ro og nærvær.

Jeg har herigennem fået en viden og en erfaring, som jeg i høj grad trækker meget på, når jeg arbejder med klienter.

 


Erfaring

Udover, at beskæftige mig med sundhed og forebyggelse af sygdom, har jeg i mange år arbejdet inden for feltet coaching, karriereudvikling og uddannelse. I forlængelse heraf har jeg stor erfaring med både coaching og rådgivning.

Min uddannelse har givet mig en kritisk tilgang til det jeg beskæftiger mig med, hvilket følger mig i min rolle som naturmediciner.

 

Uddannelse

2022-2023: Efteruddannelse i øreakupunktur hos Lars Kjeldal

Øreakupunktur del 1: Smertelindring med øreakupunktur

Øreakupunktur del 2: Auriculomedicin

Øreakupunktur del 3: Farver og frekvenser

2021: Uddannet Acces bars behandler

2020: Efteruddannelse i irisanalyse hos heilpraktiker Ann Zophie Bonhjem

2020: Uddannet lægeeksamineret heilpraktiker, på heilpraktikerskolen i Silkeborg

https://www.heilpraktikerskolen.dk/

2018: Bestået anatomi, fysiologi og patologi

2000: Forandringsformidleruddannelse ved Kaospiloterne i Aarhus (coaching og konsulentydelser)

1999: Cand.mag. i Kunsthistorie og psykologi